Hoogwaardige kwaliteit producten
Advies zoals een dorpswinkel
We bezorgen met goede transporteurs
Zakelijke klant worden?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Hoogwaardige kwaliteit producten
    Advies zoals een dorpswinkel
    We bezorgen met goede transporteurs

    Door TEGAPO, 21 februari 2011

    Assortiment en ontwikkeling

    Kwaliteit

    Bij het opbouwen, ontwikkelen en optimaliseren van ons assortiment, kijken we heel bewust naar de kwaliteit van een product. Past de prijs bij de kwaliteit van het product? Voor veel toepassingen is het belangrijk dat de kwaliteit hoog is. De prijs van de producten met een hoge kwaliteit hoeft niet persé altijd duur te zijn. Het gaat erom dat de prijs de waarde heeft van het materiaal wat er gebruikt wordt. Extreme prijzen komen vaak vanuit lage productieaantallen. Als een product arbeidsintensief is, dan zie je dat de prijs ver boven materiaalwaarde uit stijgt. Tijdens opbouw, ontwikkeling en optimalisatie van het assortiment zijn we niet alleen met de verkopers van fabrikanten in gesprek, maar ook met de product specialisten en de logistieke afdeling. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat veel producten van topkwaliteit de beste prijs krijgen.

     

    Stabiliteit

    De stabiliteit van een assortiment zorgt voor een grote meerwaarde. Stel dat er 5 jaar terug een product gekocht is en hiervan moet hetzelfde bijgekocht worden, dan is het handig als dit product nog exact hetzelfde is. We zoeken heel specifiek naar producten die stabiel leverbaar zijn en fabrikanten die stabiel leveren. Deze selectie maakt ook meteen dat de kwaliteit vaak goed is en dat de levertijd snel is. Hoofdzakelijk werken wij samen met Europese fabrikanten die ook stabiliteit een belangrijk speerpunt vinden.

     

    Levertijd

    Wij streven ernaar om producten snel te kunnen leveren. 98% van alle orders die wij binnen krijgen worden binnen 1 werkdag verstuurd. Onze voorraad wordt nauwkeurig bewaakt en gerapporteerd door onze logistieke vakmensen en het slimme ERP systeem waar we mee werken. In hoofdlijn werken we met factor 4: dit betekend dat ieder product die meer dan 4x per jaar verkocht wordt bij ons in voorraad is. Doordat wij heel nauwkeurig selecteren op stabiele leveranciers en Europese productie behalen we snelle levertijden.

     

    Nazorg

    Als er een product geleverd is kan er altijd eens iets mis gaan. Stel bijvoorbeeld dat er een productiefout is ontstaan in een bepaald product, dan hebben we onze stabiele leveranciers hier ook in mee. We hebben een zeer laag garantie percentage doordat we rekening houden met een goede kwaliteit en stabiliteit. Garantiegevallen worden bij ons zeer snel afgehandeld, zodat onze klanten ook weer snel tevreden zijn. Onder nazorg verstaan wij ook de begeleiding bij installeren van producten; als u bij ons een product gekocht heeft, mag u ook ondersteuning verwachten bij installatie of het gebruik van het product.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »