Hoogwaardige kwaliteit producten
Advies zoals een dorpswinkel
We bezorgen met goede transporteurs
Zakelijke klant worden?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Hoogwaardige kwaliteit producten
    Advies zoals een dorpswinkel
    We bezorgen met goede transporteurs

    Door TEGAPO , 21 februari 2011

    Advisering en verkoop

    Ons team specialisten is trots op het TEGAPO assortiment. Als specialisten volgen we het traject van productie tot verkoop. We bezoeken regelmatig de fabrieken, waar we onze producten laten maken of inkopen. Doordat we ons verdiepen in productieprocessen, weten we goed om welke reden de producten worden gemaakt qua materiaal en vormgeving. Vanuit de verkoop (en aftersales) vinden fabrikanten het fijn om terugkoppeling te krijgen, zodat zij ook weer kunnen optimaliseren.

     

    Schakel tussen producent en consument

    We zijn als verkoopspecialisten de schakel tussen producent en consument. Door de juiste informatie te verzamelen van beide partijen, komen we uit op het beste product voor de eindgebruiker. Wilt u onze specialisten spreken, dan kan dat op 3 manieren: via e-mail, telefoon en in onze fysieke winkel.

     

    Speciale aanvragen

    Via foto's, tekeningen en toelichting, kunnen we veel bereiken via email. Als er speciale producten nodig zijn, kunnen wij deze enorm snel in ons netwerk uitzetten. Met de fabrikanten en toeleveranciers hebben we afspraken om klantvragen te kunnen delen en daarop snel antwoord te krijgen of iets leverbaar is. We streven er naar om u binnen een halve dag antwoord te geven. Snelle reactietijd zorgt voor tevredenheid omdat u dan weet waar u aan toe bent. Heeft u een specifiek product nodig en twijfelt u of het leverbaar is? Neem direct contact met ons op voor een snel antwoord.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »