Hoogwaardige kwaliteit producten
Advies zoals een dorpswinkel
We bezorgen met goede transporteurs
Zakelijke klant worden?
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Hoogwaardige kwaliteit producten
    Advies zoals een dorpswinkel
    We bezorgen met goede transporteurs

    Door TEGAPO, 1 oktober 2024

    Bedrijfspresentatie ProMix meststoffen

    Ons bedrijf ProMix is bijzonder omdat we ontstaan zijn uit de wens van onze klanten. De start van onze groothandel en productie is ontstaan vanuit het hovenierswerk. Gerrit van den Herik, eigenaar van ProMix ervaarde in zijn hoveniersvak een probleem. Iedere tuin heeft meststoffen nodig. Dit bestaat uit gazon, planten en bomen of struiken. Hiervoor heb je verschillende soorten meststoffen nodig. Er zijn veel soorten en maten, dat moet eenvoudiger. Hoeveel heb ik nodig? Hoeveel heb ik gebruikt? Regelmatig bemesten is ook noodzaak. En, hoe houdt ik op de goede manier meststof bij de klant achter? Vanuit deze vragen is ProMix ontstaan. De oplossing is er: Meststoffen in emmers, duidelijk gelabeld per soort, duidelijk handleidingen erop met de juiste hoeveelheden die er gestrooid moeten worden. De doelgroep is daardoor simpel. Vakmannen!



    Welke klanten bedienen jullie?

    Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit hoveniersbedrijven en grote groenvoorziening bedrijven. Daarnaast bedienen we ook nog een aantal overheidsinstanties en heel soms particulieren met hele grote tuinen die we wel semi-hoveniers kunnen noemen omdat er eigen tuinmensen in dienst zijn. Onze klanten zijn gevestigd door Nederland en ook een deel van België en Duitsland.

    Innoveren jullie ook in het bedrijf?

    Zeker, afgelopen jaren hebben we veel ontwikkeld in de afvullijn van de emmers voor de meststoffen. We hebben een maatwerk vullijn die speciaal voor ons bedrijf stap voor stap uitgewerkt is. Het resultaat is; efficiënt werken en kostenbesparend. Ook houden we bijna geen afval over met onze vullijn omdat het systeem heel nauwkeurig werkt en zich nooit vergist. Vanuit het specialisme waarom we bekend staan, zijn we ook steeds meer gevraagd voor advies bij slecht groeiende gazons. Veelal kwamen we waterproblemen tegen bij gebrek aan een goede grondstructuur en bodemleven. Hiervoor zijn we begonnen met grondploffen.nl wat nu uitgegroeid is tot een 2e specialisme. Met onze innovatieve grondplofmachines kunnen we nauwkeurig en efficiënt bodems beluchten en voorzien van de juiste voedingsstoffen.

     

    Waar zijn jullie gevestigd?

    Wij zijn gevestigd aan in Ederveen (gemeente Ede). In 2023 zijn we verhuist naar deze locatie omdat we op de vorige locatie in Otterlo uit ons jasje waren gegroeid. Onze vestiging in Ederveen is ingericht volgens de wensen en technieken van deze tijd, energiebesparende machines en verlichting gecombineerd met zonnepanelen. Op deze manier werken we zonder uitstoot. Al onze machines draaien op eigen energie.

     

    Hoe is de samenwerking met TEGAPO?

    TEGAPO is onze leverancier voor zwenkwielen en aanverwante onderdelen. Onze machines zijn enorm slijtagegevoelig en is het dus voor ons noodzakelijk om goed materiaal te hebben om de levensduur zo lang mogelijk te maken. Hier krijgen we van TEGAPO het juiste advies over. De materialen worden altijd keurig volgens afspraak geleverd en snel! Dat laatste is voor ons ook van belang om zo stilstand te voorkomen. Er wordt altijd goed meegedacht, dit ervaren we ook als een meerwaarde. We kunnen elk productiebedrijf aanbevelen om zaken met TEGAPO te doen!

    Nieuwsgierig geworden?

    Website ProMix meststoffen: www.promix.nl
    Website Grondploffen.nl: www.grondploffen.nl

     

    Telefoonnummer: 0318-743425

    E-mail ProMix: [email protected]

    E-mail Grondploffen.nl: [email protected]

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »